Si ta mbajmë trurin të shëndetshëm dhe aktiv?

Për vite me radhë, deri vonë, shkencëtarët kanë supozuar se struktura e trurit të njeriut të rritur është e pandryshueshme. Mendohej se truri, njëherë i zhvilluar në fëmijëri, nuk kishte më aftësinë e zhvillimit ose rigjenerimit. Por studimet e reja me numër të madh në sferën e neuroshkencës vërtetojnë të kundërtën. Sot ka gjithnjë e …

Si ta mbajmë trurin të shëndetshëm dhe aktiv? Read More »