Наиле Елези
НЕВРО ЛИНГВИСТИЧКО ПРОГРАМИРАЊЕ
НЛП е методологија, пристап или практична дисциплина која ни обезбедува знаење, модели, техники и вештини на патот кон личен и професионален развој.
Повеќе
НЛП МЕЃУНАРОДНА ОНЛАЈН КОНФЕРЕНЦИЈА
Ако сте практичар, мајстор или тренер на НЛП, тренер, психотерапевт или основач на институтот НЛП, овој настан е само за вас.
Сакам да бидам учесник на овој настан
Previous
Next

Во соработка со

Секој ден е можност да се промените себеси

БраинТрее – Центар за обука на невро бизнис е Центар за обука и консултации, ориентиран во областа на професионалниот и личниот развој.

Нашата главна активност е реализација на НЛП обуки, акредитирани на меѓународно ниво. Овој центар е специјализиран и за советување за личен и организациски развој, развој на лидерски вештини, управување, комуникација, презентација, продажба и управување со човечки ресурси.

Центарот БраинТрее е отворен за советување и обука на физички лица, како и на правни лица.

Центарот БраинТрее – Центар за обука на невро бизнис е основан од г-ѓа Наиле Елези, која е и раководител на овој центар.

Обуки

НЛП

Coaching

Wingwave

Вистински тренер, ориентиран кон реализација на целите на клиентот.

Главните вештини што ги поседувам се: етика, професионалност, поддршка, доследност, флексибилност и одговорност. Овие вештини ми овозможуваат да се гледам како вистински тренер, ориентиран кон реализација на целите на клиентот.

Зошто БраинТрее Центар за обука на невро-бизнис?

Започнете сега со Наиле Елези

Долгогодишно искуство

Овластена програма

Професионален тренер

Меѓународно акредитирани сертификати

Започнете да го живеете животот од вашите соништа

Не знаете како да започнете? Нашето решение може да ви помогне